здравеите колеги понеже оня ден баща ми ми скъса ремака на колата защото аз я бях оставил вкъщи поради причината че ремака свиреше по скоро лагера на климатика където е закачен ремъка и при малко по продължително каране почва да пуши.Тои нашия решил да си върши работа с колата вчера и по едно време ми звъни и вика скъсахме ремак даже се беше запалил а тои пича блокирало климатичето а ремака си се върти и се запалил и краи с ремака и климатика не работил та мисълта ми е дали може да се сложи по къс ремак да махна изцяло климатика или ще трябва нов климатик да си взимам или наи малкото да закарам тоя на ремонт ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
РемЪк 145-ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеа на този ремък какво още имазащото на нашата Алфа беше блокирала шайбата на климатика и срязахме ремъка докато я оправим
но ремъка въртеше само компресора,нищо друго
Първоначално публикувано от SSwin4o Покажи съобщение....мисълта ми е дали може да се сложи по къс ремак да махна изцяло климатика или ще трябва нов климатик да си взимам или наи малкото да закарам тоя на ремонт ?
А компресорът може и да е тотално заминал.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment