Известие

Collapse
No announcement yet.

РемЪк 145-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• РемЪк 145-ца

здравеите колеги понеже оня ден баща ми ми скъса ремака на колата защото аз я бях оставил вкъщи поради причината че ремака свиреше по скоро лагера на климатика където е закачен ремъка и при малко по продължително каране почва да пуши.Тои нашия решил да си върши работа с колата вчера и по едно време ми звъни и вика скъсахме ремак даже се беше запалил а тои пича блокирало климатичето а ремака си се върти и се запалил и краи с ремака и климатика не работил та мисълта ми е дали може да се сложи по къс ремак да махна изцяло климатика или ще трябва нов климатик да си взимам или наи малкото да закарам тоя на ремонт ?
    Alfa Romeo 145 1.4 103HP 16V 1999g.

а на този ремък какво още има защото на нашата Алфа беше блокирала шайбата на климатика и срязахме ремъка докато я оправим но ремъка въртеше само компресора,нищо друго
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
      а на този ремък какво още има защото на нашата Алфа беше блокирала шайбата на климатика и срязахме ремъка докато я оправим но ремъка въртеше само компресора,нищо друго
      На ТС е различно, върти хидравличната помпа и алтернатора

Първоначално публикувано от SSwin4o Покажи съобщение
      ....мисълта ми е дали може да се сложи по къс ремак да махна изцяло климатика или ще трябва нов климатик да си взимам или наи малкото да закарам тоя на ремонт ?
      Ако няма да ползваш климатика, може да го изолираш. Купи си ремък за версия без климатик и махни паразитната ролка.
      А компресорът може и да е тотално заминал.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ок благодаря много
        Alfa Romeo 145 1.4 103HP 16V 1999g.

Comment

Working...
        X